over ons 

Wie zijn we en hoe gaan we te werk?

AdOtium is een klein en persoonlijk kantoor. De naam AdOtium is een samentrekking van de Latijnse woorden Adiutor (helper) en Otium (rust of vrije tijd). Dat is wat wij willen zijn: een helper voor rust.

We kennen onze klanten en proberen waar dat mogelijk is tot de meest optimale oplossingen te komen. We hebben een achtergrond in bewindvoering en zijn daardoor bekend met uiteenlopende financiële situaties. Bewindvoering heeft veel overeenkomsten met het voorbereiden en afhandelen van nalatenschappen. Het werken als Executeur was hierdoor een natuurlijke uitbreiding van onze dienstverlening. Het geeft rust als je weet dat je zaken na overlijden afgehandeld worden zoals u dat bedoeld had en uw nabestaanden goed achterblijven.  
 

Sabine Zeiss

Sabine ZeissMijn werkcarrière begon in de geestelijke gezondheidszorg. Later werd ik bewindvoerder. Een bewindvoerder regelt de financiële zaken van mensen die dat zelf niet (meer) kunnen (denk aan dementie, autisme, depressie, veel ziekenhuisopnames etc). Mijn sociale achtergrond gecombineerd met mijn liefde voor cijfers bleek een ideale achtergrond. Bij bewindvoering stopt echter alle bevoegdheid bij overlijden. Ik vind het niet wenselijk dat al hun zaken door iemand anders afgehandeld moeten worden als zij dat niet willen. Bovendien is afhandelen na bewind efficiënt en vertrouwd. Om dit mogelijk te maken werd ik Executeur. Niet alleen voor mijn bestaande klanten maar ook voor U! Het gaat om het leven van uw nabestaanden. Laat ze niet met vragen en een forse aanslag erfbelasting zitten maar onderzoek wat beter kan. Er is veel mogelijk! Het geeft rust als je geen zorgen hebt over de afwikkeling of hoe het na uw overlijden zou moeten gaan.
Rust voor u en uw nabestaanden!
 

Rob Deden

Mijn achtergrond ligt in de kwaliteitszorg en ICT. Vanaf de oprichting van AdOtium in 2012 ben ik betrokken geweest bij het bedrijf. Sinds 2015 ben ik zelf werkzaam als bewindvoerder. Daarnaast ondersteun ik Sabine bij haar werkzaamheden als Executeur.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met AdOtium.