voor u 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Afwikkeling

Bent u op zoek naar iemand die uw financiële zaken kan regelen als u dat niet meer kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jaren werkzaam in financieel beheer voor particulieren en voldoen aan strenge eisen. Wij regelen alle financiële zaken van mensen die dit zelf niet (meer) kunnen of willen. Wij voldoen hiervoor niet alleen de eisen die de rechtbank stelt, maar ook de hogere eisen en controles van de branchevereniging Professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders (bPBI).

Financieel beheer kan op basis van een levenstestament. U bepaalt dan zelf wie het beheer uit mag voeren en wanneer. Ook bepaalt u wat deze persoon wel en niet mag. Mag deze persoon bijvoorbeeld uit uw naam schenkingen verrichten? Een Levenstestament stelt u op als u zelf in staat bent om uw zaken te regelen. U kiest. U kiest ook of het gebeurd door een familielid of professional.

Waarom een professional?
Steeds meer mensen kiezen ervoor om het beheer uit te besteden. Soms om de kinderen te ontlasten of ongelijkheid te voorkomen, soms uit de overweging zoveel mogelijk onafhankelijk te blijven. Bij financieel beheer heeft u inzicht in uw zaken en leggen wij verantwoording aan u af over het beheer als dat mogelijk is.

Neemt u gerust eens contact op als u wilt onderzoeken of financieel beheer op basis van een levenstestament iets voor u is.

 

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met AdOtium.